Accessibility Tools

  • Content scaling 100%
  • Font size 100%
  • Line height 100%
  • Letter spacing 100%

 

A A A

Αξιόπιστη ανακαίνιση σημαίνει: Τεχνογνωσία, αισθητική, λειτουργικότητα, εμπειρία, πρωτοτυπία, εξειδίκευση, υπευθυνότητα, ταχύτητα, οικονομία, ποιότητα, εμπιστοσύνη.

Αν αυτό που επιθυμείτε είναι μια συνολική ή και μερική ανακατασκευή της οικίας που έχετε, τότε είμαστε οι κατάλληλοι.

Η νέα οικονομική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια είναι η αιτία που έχει εκδηλωθεί σημαντική στροφή του κοινού στην ανακαίνιση των ήδη υπαρχόντων κτιρίων, ριζική ή μερική. Πρόκειται για μια λύση που, αν γίνει με το σωστό σχεδιασμό και από καταρτισμένους και αξιόπιστους τεχνικούς, σίγουρα θα αποδώσει ένα «καινούργιο» σπίτι με κόστος πολύ μικρότερο από την αγορά αντίστοιχης κατοικίας.

Πόσο όμως κοστίζει μια ανακαίνιση, πόσος χρόνος απαιτείται για να ολοκληρωθεί, με ποιον τρόπο και σε ποιο βαθμό μπορεί να ανανεωθεί ο χώρος σας ώστε να είναι λειτουργικός και σύγχρονος, είναι μερικά από τα ερωτήματα που απασχολούν πριν αποφασίσετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας.

Μια ανακαίνιση μπορεί να περιλαμβάνει εξωτερικές εργασίες, όπως θερμοπρόσοψη, υγρομόνωση και επισκευές (σοβάτισμα, βάψιμο) προστατεύοντας το κτίριο από καιρικές συνθήκες και συμβάλλοντας έτσι στην ενεργειακή αναβάθμιση του.

Μια εσωτερική ανακαίνιση περιλαμβάνει εσωτερικές διαμορφώσεις (αλλαγή χώρων, μόνωση τοιχοποιίας, αντικατάσταση εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων, ψευδοροφές και εσωτερικά χωρίσματα, ελαιοχρωματισμός, επισκευή, συντήρηση ή και αντικατάσταση δαπέδων), ανακαίνιση του μπάνιου και της κουζίνας (αλλαγή διάταξης, αντικατάσταση ειδών υγιεινής, ντουλαπιών κουζίνας και μπάνιου και αντικατάσταση πλακιδίων τοίχου και δαπέδου), νέες εσωτερικές εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης, νέες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις (αντικατάσταση πίνακα και καλωδίων εφόσον απαιτείται, προεγκατάσταση  δικτύου ασθενών ρευμάτων), εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης, κλιματισμού ή εξαερισμού κ.α.

Αυτές είναι επιγραμματικά οι κύριες εργασίες ανακαίνισης σε ένα κτίριο και ανάλογα με την έκταση αυτών αναφερόμαστε σε μερική ή ριζική ανακαίνιση.

Είμαστε στη διάθεσή σας λοιπόν για να συζητήσουμε την ανακαίνιση του δικού σας χώρου με βάση τα δεδομένα της κατοικίας σας και τον οικονομικό προϋπολογισμό σας. Βλέπουμε το κάθε έργο ξεχωριστά και προσαρμόζουμε τις ανάγκες σας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η πολύχρονη εμπειρία μας στις ανακαινίσεις μας επιτρέπει να σας εγγυόμαστε ένα αποτέλεσμα που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. Όλοι οι τεχνικοί και οι συνεργάτες μας ενημερώνονται διαρκώς για τις εξελίξεις στο χώρο και θα σας προτείνουν λύσεις αποτελεσματικές και μοντέρνες αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα υλικά ανακαίνισης.

Με μια σωστή ανακαίνιση δηλαδή με σωστό σχεδιασμό και τα καλύτερα υλικά θα απαλλαγείτε από ανάλογες εργασίες για αρκετά χρόνια, γι’ αυτό αξίζει να επενδύσετε σε αυτές.

H επιλογή των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν είναι προσωπική υπόθεση. Εμείς θα σας συμβουλέψουμε στην ορθή επιλογή των υλικών. Οι τιμές των υλικών διαφέρουν κατά πολύ και μπορεί να κάνουν μια ανακαίνιση από προσιτή έως και απαγορευτική. Έχουμε λύσεις για κάθε περίπτωση.

Ενδεικτικές μέσες τιμές που αφορούν ένα διαμέρισμα ή μια μονοκατοικία με συνολικό εμβαδόν τα 80 m².

Μια αξιόλογη μερική ανακαίνιση εσωτερικών χώρων μπορεί να γίνει με αφετηρία το ποσό των 250 €/m² με σύγχρονα εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου.

Μια καλή και ποιοτική, γενική ανακαίνιση εσωτερικών χώρων, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά, με πλήρη μελέτη διακόσμησης, επίπλωση κουζίνας, θερμικά κουφώματα και υαλοπίνακες, μπορεί να γίνει με αφετηρία τα 400 €/m².

Μια πλήρη γενική ανακαίνιση με πλήρη μελέτη διακόσμησης, με οικοδομικές εργασίες που θα αλλάξουν πλήρως την εσωτερική χωροθέτηση του σπιτιού σας, με εργασίες δηλαδή που απαιτούν εσωτερικά πολλά γκρεμίσματα, ειδικές κατασκευές, στατικές καίριες παρεμβάσεις αποκατάστασης καθώς και πλήθος άλλων οικοδομικών εργασιών, σε αυτή την περίπτωση λοιπόν υπολογίστε ότι το τελικό κόστος αυτών μπορεί να ξεκινά από τα 600 €/m².

ΠΡΟΣΟΧΗ, η ανακαίνιση σπιτιού είναι μια διαδικασία που συχνά φέρνει δυσάρεστες σκέψεις, για το άγχος αλλά και τις ακριβές συνέπειες της όταν γίνεται ερασιτεχνικά.

Αν θέλετε να αποφύγετε την αβεβαιότητα αυτή, η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ολική ανάληψη και συντονισμό εργασιών με το κλειδί στο χέρι (turn key solution).

Φωτογραφίες από τα έργα μας μπορείτε να δείτε εδώ.

Ακολουθεί βίντεο από έργo μας.