Οι τεχνολογικές εξελίξεις στον αιώνα που διανύουμε είναι ραγδαίες. Η εταιρεία μας, φροντίζει το ανθρώπινο δυναμικό της να ενημερώνεται και να εκπαιδεύεται συνεχώς σε σεμινάρια, με σκοπό να μπορεί να παρέχει τις καλύτερες και πιο σύγχρονες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας.
Τα συστήματα μεταβλητής παροχής ψυκτικού μέσου γνωστά ως (VRF) που παλαιότερα είχαν εφαρμογή μόνο σε επαγγελματικούς χώρους, πλέον, αξιοποιούνται λίαν επιτυχώς και σε οικιακές εγκαταστάσεις.

Η μέθοδος αυτή, παρέχει τα πλεονεκτήματα της αντλίας θερμότητας, όπου το ψυκτικό μέσο είναι φρέον αντί του νερού.
Οι διαρκείς καινοτομίες μέσα από διαδοχικές γενιές προϊόντων, έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας πλήρους γκάμας μηχανημάτων κατάλληλων για όλες τις πιθανές εφαρμογές, όπως θέρμανση, κλιματισμό, ανάκτηση θερμότητας, παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και συνδυασμού των παραπάνω εφαρμογών.
Η εταιρία μας σε συνεργασία με τους δύο μεγαλύτερους οίκους στον χώρο του κλιματισμού Carrier/Toshiba και Daikin είναι σε θέση να σας προσφέρει την πιο αξιόπιστη λύση για την δική σας εφαρμογή. Επιπλέον της σχετικής μελέτης και κατασκευής της εγκατάστασης προσφέρουμε πλήρη συντήρηση και τεχνική υποστήριξη του συστήματος.

Η LENICON διαθέτει προηγμένα συστήματα κι εξειδικευμένους τεχνικούς που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 8001331 ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Testimonials

Κώστας Αντωνίου
22-08-2017
Άριστη ποιότητα, άριστη εξυπηρέτηση, φοβερή τεχνογνωσία, ολοκληρωμένη … read more
Σόνια Γερόγιαννη
15-11-2017
Φοβερή δουλειά! Μας έσωσαν κυριολεκτικά την περιουσία μας!
Σταμάτιος Παπασάββας
18-03-2017
Άριστοι! Εξαιρετικοί στη συνεννόηση, φοβεροί στη συνεργασία, υψηλή ποιότητα με … read more