ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΨΥΚΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΝΧ!ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ (RESORT)

Η εφαρμογή αφορά την άνευ κόστους παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με ταυτόχρονη εξοικονόμηση ψυκτικής ενέργειας, χάρη στο καινοτόμο σύστημα της Phoebus Energy που χρησιμοποιεί τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα με εξειδικευμένο ηλεκτρονικό έλεγχο. Η εγκατάσταση γίνεται  πρόσθετα στην υπάρχουσα εγκατάσταση και δεν δημιουργεί καμία παρενέργεια στην λειτουργία των υφιστάμενων συστημάτων. Η εγκατάσταση γίνεται στο μηχανοστάσιο ενώ ο απαιτούμενος χώρος ανάλογα με το μέγεθος της εφαρμογής είναι  από 2-4 m2.
Η απόσβεση του συστήματος κυμαίνεται από 2 σε τρία χρόνια, ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας της εγκατάστασης και το μέγεθος αυτής.
Το σύστημα είναι παντελώς αθόρυβο με μηδενικούς εκπεμπόμενους ρύπους.

Παράδειγμα με πραγματικούς αριθμούς:
Το ημερήσιο κόστος θέρμανσης 10.000 λτρ. ζεστό νερό χρήσης  (ντους, μπάνια, κουζίνες, κλπ.) από 20C σε 50C με το εν λόγω σύστημα θα είναι 14€. Η ψυκτική ενέργεια που εξοικονομείται εκ παραλλήλου θα είναι 10€. Οπότε το τελικό καθαρό κόστος για θέρμανση 10 τόνων νερού προκύπτει ότι είναι 4€.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Testimonials

Θάλεια Ιακωβίδου
10-04-2017
Εξαιρετική συνεργασία, σας ευχαριστούμε πολύ
Σπύρος Γεωργόπουλος
08-09-2015
Από τους λίγους σοβαρούς και υπεύθυνους επαγγελματίες του χώρου. Recommended.
Σόνια Γερόγιαννη
15-11-2017
Φοβερή δουλειά! Μας έσωσαν κυριολεκτικά την περιουσία μας!